Побарајте копија од листата на Информации за потрошувачите и нивните лекови

Побарајте копија од листата на Информации за потрошувачите и нивните лекови

Аптеките честопати издаваат листови со Информации за потрошувачите и нивните лекови заедно со лековите. Информациите ги има само на англиски.
Consumer Medicine Information Sheet
Consumer Medicine Information Sheet (Reproduced with permission from permission from NPS MedicineWise)
Кликни за да се вратиш назад Кликнете за следната страница