Како да бидете сигурни дека вашиот близок на време ќе ги земе лековите

Како да бидете сигурни дека вашиот близок на време ќе ги земе лековите

Постојат неколку начини на кои што можете да му/и помогнете на вашиот близок да запамти да ги земе соодветните лекови во точно време. Идеите наведени овде може да му/и помогнат на вашиот близок да се потсети кои таблето да ги земе и кога.
Кликни за да се вратиш назад Кликнете за следната страница